ERZURUM / ÇAT - Cumhuriyet Ortaokulu

Ekm

Cami iç ve dış mekanlarının tanıtılması amacıyla ilçe müftüsü Sebahattin ERDOĞAN  eşliğinde "Mabedin Gölgesinde Yetişen Nesil" projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle gezi etkinliği yapılmıştır.

Ekm

Mevlid-i Nebî Haftası çerçevesinde okulumuzda  öğretmen ve öğrenci katlımıyla Mevlid Kandili programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Liselere giriş sınavında başarı göstererek nitelikli okullara yerleşen 11 öğrencimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Karayolu Trafik Güvenliği kapsamında okulumuz öğrencilerine konferans salonunda eğitim verilmiştir. Eğitimde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2021 - 2022 eğitim öğretim yılı 1. dönemini geride bırakan öğrenciler karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdiler. Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

"Bilim Erzurum" Gezimizden Görüntüler

Ara

Okulumu adına Cumhuriyet Ortaokulu 15 Temmuz Gazetesi yayımlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve görevleri başında öğrencilerine ışık olmak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösteren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, geleceğimizi inşa etme yolunda bütün öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Kas

LGS Hazırlık Süreci Kapsamında Sekizinci Sınıf Öğrencilerimizle Düzenli Olarak Deneme Sınavı Gerçekleştiriyoruz

Branş öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisimiz ve okul yönetimimizle koordinasyon içinde sekizinci sınıf öğrencilerimizi bire bir takip ediyor ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilecek sınava hazırlıyoruz.

Kas

10 Kasım'da Saat 9.05'te Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber saygı, minnet ve özlem ile andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenimiz Mehmet KÖSEDAĞ'ın hazırlamış olduğu folklor gösterisi ve Müzik dersi öğretmenimiz Tuğçe KAŞ tarafından hazırlanan koro gösterisiyle cumhuriyetin coşkusunu ve mutluluğunu hissederek öğrencilerimizle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.